2013. augusztus 12., hétfő

Nyár - új munka - önéletrajz

Pár évvel ezelőtt a nyár igazi uborkaszezon volt.

Mára ez is megváltozott. Nem csak melegebb van mint régen, hanem a munkáltatók is megváltoztak. Már nem jellemző a hosszú, nyári pangás, amikor nem volt senki, aki a felvételekkel foglalkozzon.

Ma, ha kell valaki, akkor nagyon kell. Gyorsan. Azonnal. Nem, nem érnek rá kivárni a 60 nap felmondási időt! Aki alkalmasnak bizonyul, és el tudják képzelni az adott munkahelyen, hogy együtt dolgozzanak vele, mielőbb lépjen be! Hogy várni kellene 1-2 hónapot? Hm. Akkor kérdezzünk meg másik 3 embert is. Aki azonnal tud jönni, nyert ügye van.

Ez persze nem mindenhol érvényes, de egyre inkább az látszik, az új munkatársra nem akarnak sokat várni, ha már megtalálták.

Ha ez így van, akkor ez azt is jelenti, hogy aki állást keres, ne totojázzon az önéletrajz beadásával, mert nem fognak hetekig várni arra, hátha megérkezik az ideális jelölt is.

Szándékában áll valahová jelentkezni? Gyorsan készítse el az önéletrajzot, és küldje el!

Ha a blogban körülnéz, sok hasznos információt kap az önéletrajz megírásával kapcsolatban!
Amennyiben úgy érzi, gyorsabb és egyszerűbb lenne, ha olyan valaki írná meg, aki már nem az első (néhány) önéletrajzot készíti, akkor máris megtalálta azt, aki gyorsan, profi módon összeállítja és formába önti önéletrajzát!

oneletrajz.irasa (kukac) gmail pont com címen megtalál!Nincsenek megjegyzések: