2015. március 26., csütörtök

Önéletrajz - önállóan, az Önéletrajz könyv segítségével

Önéletrajz írásakor sok kérdés merül fel.

A legkisebb problémának sokszor az mutatkozik, hogy összeszedjük a papírokat, igazolásokat, bizonyítványokat.Kérdések, melyek sok önéletrajzát készítőben felmerülnek:


  • Ha minden együtt van, akkor hogyan tovább?
  • Mindent beleírjak, vagy se?
  • Ha kihagyok dolgokat, akkor mi legyen az?
  • Ennyi munkahely felsorolása nem fér el azon a kis helyen, most akkor mit tegyek?
  • Hova tegyem a képet?
  • Mekkora kép kell vajon? Hogyan lesz ebből kisebb?
  • Hm, és milyen elrendezés kell?
  • Nem nagyon tudok én formázni, most mit tegyek?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések szinte minden alkalommal elhangzanak. Ha professzionálisan kezeli a szövegszerkesztőt, képszerkesztőt, a fájlnevekkel, és különböző szerverek tulajdonságaival is tisztában van az optimális fájlnévhez, és már úgy érzi mindent  tud a témában, akkor Önnek nincsen szüksége erre a könyvre.

Ha a fentiek közül van még mit tanulni, illetve a felsorolt kérdésekhez hasonlókat már felett önmagának és környezetének, ez a könyv nagyon hasznos lesz!

Tudom, millió ingyenes segítség megtalálható itt meg ott, kitartó munkával össze lehet mazsolázni egy csomó tudást. Nálam, ebben a blogban is nagyon sok hasznos információ van leírva, ezeket elolvasva már könnyebb sz önéletrajzot elkészíteni.

A könyv mennyiben jobb? Irány a könyv

Egy helyen található meg a sok információ, lépésről lépésre leírás, sőt egy kis tudomány is.
Nem kell különböző bejegyzéseket keresgélni, innen-onnan begyűjteni a részleteket, egy helyen, egy könyvben van leírva minden.

Ha gyorsan, hatékonyan szeretne dolgozni, akkor sok időt meg tud spórolni azzal, hogy ezt a könyvet megvásárolja.

A tanácsadás óradíja nálam 8.000 Ft, ami tudom, sok embernek úgy tűnik, magas, de meg kell mondanom, ez a nagyon baráti kategória. 

A könyvet 4.500 Ft-ért bocsátom rendelkezésre!

Nem hozok arra példákat, ez mivel egyenértékű, és hú, mennyivel hasznosabb, csak annyit mondok, ha gyorsan, sok információt szeretne kapni az önéletrajz írásról, nem csak a lila ködöt, hogy legyünk egyediek és hú meg ha, hanem olyan tanácsokat is, hogyan legyen megformázva az önéletrajz, hogyan küldje el, mit írjon bele, és mit ne, hogyan érje el, hogy lehetőség szerint hibátlan legyen a szöveg, akkor tessék, vannak még példányok! :-)

A könyv nem papíron van, letölthető, minden platformom olvasható pdf fájlként kerül elküldésre.

Hogy a fizetés minél egyszerűbb legyen, a kártyás fizetést Pay-Pal-on keresztül tudom biztosítani. Az alábbi linkre kattintva könnyen megvásárolható a könyv. Nem kell megijedni, elcsodálkozni, egy webáruházban kapott polcot a könyv. Regisztráció nélkül, a szükséges adatok megadásával lehet megvásárolni a könyvet, a fizetést követő 24 órán belül emailben érkezik a könyv és a számla is.
Nincsenek megjegyzések: